Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Várkertfürdő - Pápai Gyógy - és Termálfürdő
Cím: 8500 Pápa, Várkert u.5.Email: info@varkertfurdo.hu
Web: http://www.varkertfurdo.huTelefon: +36-89-512-600
Fax: +36-89-512-601

Bevezető

A Pápai Gyógy- és Termálfürdő 2003-ban nyitotta meg kapuit.

Bemutatkozás

A Várkertfürdő minden korosztály számára kínál pihenési, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget, egyaránt szolgálva a fürdővendégek igényeit. A sportos életmód kedvelői éppúgy megtalálják nálunk számításukat, mint a nyugodt pihenésre vagy a testi-lelki megújulásra vágyó vendégek.
Az uszoda, a termálfürdő, a squash és fittnesz terem, a wellness-központ és a gyógyászat egész évben látogatható, nyáron pedig a strand medencéi, óriáscsúszdái, ugrótornya és szabadtéri sportpályái is várják a látogatókat.
2011-ben európai uniós támogatás segítségével a strand további gyermekmedencével, három óriáscsúszdával és egy 1000 m2-es medencével bővült. 2012 januárjától a legmodernebb eszközökkel felszerelt új gyógyászati épület várja - elsősorban - a mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedő vendégeket, akik a pápai gyógyvíz jótékony hatására épített gyógyászati szolgáltatásokkal enyhíthetik panaszaikat. E nagyszabású fejlesztés eredményeként a Várkertfürdő 18 medencével, 7 óriáscsúszdával, 4 gyermekcsúszdával valamint számos wellness- és egészségmegőrző szolgáltatással várja az érdeklődőket.
Ha Ön még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk, és válasszon kikapcsolódási lehetőségeink közül!
Ha már járt nálunk, ismerje meg legújabb szolgáltatásainkat!

Keresőszavak

strand, fürdő, termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink